Dan Air a început zborurile din Bacău

1
Dan Air a început zborurile din Bacău

Dan Air a început zborurile din Bacău

Știre bună pentru cei din Bacău și din împrejurimi. Dan Air a început zborurile din Bacău către mai multe orașe din străinătate.

După falimentul firmei Blue Air și mai ale după plecarea companiei WizzAir de pe aeroportul din Bacău, iată în sfârșit o veste bună pentru bacăuani. Vestea bună este atât pentru bacăuani cât și pentru cei din împrejurimile Bacăului, cei care folosesc aeroportul din Bacău.

DAN Air anunţa cu surle și trâmbițe că începând cu data de 13 noiembrie va zbura de la Bacău, după ce a renunţat la cursele operate din Braşov. Principalul motiv pentru care compania aeriană a luat această decizie a fost anunţul aeroportului privind amânarea prelungirii programului. Astfel. vor avea programul mărit, de la 12 ore la 16 ore.

Un alt motiv de atragere a companiei Dan Air la Bacău a fost măsura de minimis luată de Consiliul Județean Bacău, care oferă, în total, un sprijin de 600.000 de euro. Pentru atragerea operatorilor aerieni și diversificarea rutelor pe Aeroportul Internaţional „George Enescu“ de la Bacău.

Mai mult, pentru a atrage clienții, compania a făcut discounturi mari, de 30%. Pentru zborurile spre Londra, Dublin și Roma, prețul biletelor pleacă de la 79, respectiv, 59 de euro.

În august aveau curse către opt destinații din Europa: Londra, Bruxelles, Torino, Dublin, Roma, Barcelona, Liverpool și Catania. Însă urmau să fie adăugate orașe precum Bergamo, Bologna și Madrid.

Citește și un articol despre cum O minoră riscă închisoarea și o maxi amendă. Nu uita de pagina noastra de facebook.

1 thought on “Dan Air a început zborurile din Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *