David Popovici este de aur, david popovici, david popovici in italia, david popovici Trofeo Sette Colli, Trofeo Sette Colli,

David Popovici este de aur!

David Popovici a câștigat medalia de aur în proba de 200 de metri liber în cadrul competiției de la Roma, Sette Colli.

David Popovici, înotătorul român în vârstă de 18 ani, a câștigat medalia de aur în proba de 200 de metri liber în cadrul competiției de la Roma, Sette Colli. Tânărul a reușit să cucerească această medalie de aur la a 59-a ediție a concursului „Trofeo Sette Colli” de la Roma. După ultimile performanţe, tot mai mulţi români cred în David.

Se pare că lui David îi priește Roma, deoarece sportivul român a mai stabilit un record. A înregistrat un timp de 1:45.49 în finală, record pentru competiția de la Roma.

Despre David Popovici

A început înotul în bazinul din incinta Complexului Național Sportiv Lia Manoliu din București. La  recomandarea unui medic ortoped, pentru a-și corecta mici deformații ale coloanei vertebrale. După inițierea cu antrenorii Bogdan Stroe și Bogdan Manea, au urmat antrenamentele cu Doina Potolea,  sub îndrumarea căreia și-a perfectionat tehnica.

La 10 ani, a cucerit primul său titlu national la înot, performanță care l-a determinat să continue să practice acest sport. Începutul colaborarii cu tehnicianul Adrian Rădulescu a însemnat startul rezultatelor remarcabile.

În aceeași competiție, Andrei Anghel a câștigat medalia de bronz la 50 de metri spate. Dacă-ți place articolul citește și despre cum scapi de pietre la rinichi. Nu uita de pagina de facebook.

1 thought on “David Popovici este de aur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *