Horoscopul lunii iulie 2023, horoscop luna iulie, horoscop iulie,

Horoscopul lunii iulie 2023

Vă prezentăm în acest articol Horoscopul lunii iulie 2023. Ce ne propun astrele pentru luna iulie a anului 2023.

În luna iulie 2023 au loc schimbări importante de energie, ca urmare a numeroaselor evenimente astrologice: Marte își începe tranzitul prin Fecioară la 10 iulie, nodurile lunare se mută pe axa Berbec-Balanță la 17 iulie, iar Venus începe să retrogradeze prin Leu la 23 iulie. Mercur traversează în viteză zodia Leului în perioada 11-29 iulie, apoi intră în Fecioară, iar Soarele traversează zodia Racului până la 23 iulie, când se mută în Leu.

Marte, chiar dacă se simte oarecum încorsetat de exigențele Fecioarei, favorizează hărnicia, productivitatea, inițiativele bine gândite și asumarea unor riscuri analizate și evaluate temeinic. Creativitatea indusă de planetele care tranzitează Leul reușește să se manifeste într-un mod pragmatic, astfel încât avem posibilitatea să ne fructificăm talentele și calitățile. În plus, grație Fecioarei, chiar și cei mai rebeli au șanse reale să gândească și să acționeze într-un mod disciplinat, riguros.

Eastrolog.ro recomandă tuturor să profite de această conjunctură astrală benefică pentru a face ordine într-un anumit domeniu de viață sau, de exemplu, în spațiul de locuit ori într-o zonă a locuinței în care dezordinea s-a acumulat în ultima vreme. De asemenea, energia astrală a acestei perioade ne stimulează și ne ajută să ne ocupăm de anumite responsabilități pe care le considerăm adesea neplăcute, de mărunțișurile vieții de fiecare zi, pe care le-am tot ocolit sau amânat.

Horoscop iulie 2023

Tranzitul lui Marte prin zodia Fecioarei, în combinație cu planetele care tranzitează zodia Leului, ar putea să inducă și o tendință de a ne apăra interesele într-un mod agresiv, critic ori arogant. De asemenea, este posibil să apară și o tendință către perfecționism, care ne poate face să devenim ezitanți sau să avem așteptări prea mari de la noi înșine și de la ceilalți.

Acest context astral este foarte bun și pentru a analiza cu obiectivitate programul după care ne conducem viața, modul în care ne hrănim și starea generală de sănătate. Cu ajutorul lui Marte, avem posibilitatea să adoptăm obiceiuri mai sănătoase, de exemplu un program de exerciții fizice, gimnastică medicală, fitness etc.

În intervalul 10-13 iulie, Marte formează un trigon cu Nodul Nord, situat în Taur, ceea ce ar putea să marcheze momentul unei reușite într-o chestiune care ne preocupă de multă vreme.

Pe parcursul tranzitului prin Fecioară, Marte formează și o opoziție cu Saturn, situat în Pești, opoziție care se perfectează la data de 20 iulie 2023 și care prevestește dificultăți în plan relațional sau un conflict între practic și intuitiv. În acest context astral, eastrolog.ro apreciază că unele responsabilități încep să pară apăsătoare și este posibil să apară tendința de a da vina pe ceilalți. În unele cazuri, se poate ajunge în situația nesănătoasă în care, în loc de a căuta soluții practice, se caută vinovați ori țapi ispășitori. Unii ar putea avea chiar senzația că există forțe oculte care le frânează inițiativa, dar este vorba, de fapt, de forțe ale propriului subconștient.

Horoscop iulie 2023

La 17 iulie 2023 Nodul Nord își începe tranzitul prin Berbec (iar Nodul Sud prin Balanță), marcând începutul unei perioade îndelungate în care suntem cu toții încurajați să analizăm modul în care reușim (sau nu) să ne dirijăm propria viață, capacitatea de a fi autonomi, de a ne asuma riscuri și de a explora noi oportunități și noi direcții de dezvoltare și de evoluție, atât în plan material, cât și din punct de vedere spiritual.

În plan relațional este vremea să regăsim echilibrul între independență și interdependență. Relațiile în care există dezechilibre grave se pot rupe, uneori chiar în urma unor conflicte. Cei care au tendința să depindă de alții și se tem să își asume o direcție proprie, riscă să ia decizii neinspirate și să ajungă în situații neplăcute sau chiar dureroase. Toate acestea sunt menite să îi stimuleze să se regăsească pe sine, să își regăsească forța, curajul și identitatea, astfel încât să nu fie acaparați de un parteneriat toxic, fie personal, fie profesional etc.

Pe de altă parte, sub influența tranzitului Nodului Nord prin Berbec este posibil să se accentueze egoismul, individualismul, nevoia de confruntare și conflict, concurența agresivă.

Eastrolog.ro sugerează tuturor să utilizeze energiile astrale ale acestei perioade pentru inițiative noi și curajoase, pentru a revizui contracte, responsabilități și angajamente asumate în trecut, pentru a pune punct unor parteneriate ori căsnicii nefuncționale. Este vremea ca fiecare dintre noi să își asume responsabilitatea pentru propriile decizii și fapte.

Horoscop iulie 2023

La 23 iulie 2023 Venus începe să retrogradeze prin Leu și își va înceta retrogradarea abia la 4 septembrie. Prin urmare, avem la dispoziție o perioadă foarte bună pentru a ne analiza și revizui viața romantică.

În acest context astral, este posibil să revină în actualitate vechi chestiuni amoroase. În unele cazuri, nu este exclus ca o persoană din trecut să reapară în viața noastră sau să ne bântuie amintirile ori visele. Este vremea să ne gândim serios cum am putea să încheiem anumite relații ori situații care au rămas nelămurite. Eastrolog.ro recomandă tuturor să nu se grăbească să ia decizii importante în plan relațional sau în chestiuni financiare, ci să își rezerve timp de analiză până în toamnă.

Este posibil, de asemenea, să apară o predispoziție spre extravaganțe, mai ales că începe perioada vacanțelor. Cel mai bine ar fi să ne stabilim un buget clar de cheltuieli și să avem grijă să îl respectăm, ca să nu ne trezim în situații dificile.

Citește și despre Cum scazi colesterolul fără medicamente?. Nu uita de pagina de facebook.

1 thought on “Horoscopul lunii iulie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *