O familie de români din Germania vrea să revină în România

1
O familie de români din Germania vrea să revină în România, romani in Germania, vrea sa revina in Romania, O familie de români, romani din Germania, romani vrea să revină în România

O familie de români din Germania vrea să revină în România

O familie de români din Germania vrea să revină în România. Deși are tot le trebuie în Germania și-ar dori o viață bună în România.

O să încep acest articol spunând că aveam sentimente contrastante când am citit pe facebook această postare. Dacă pe de o parte mi-a făcut plăcere să văd că vor să revină pe de altă parte faptul că suntem mulți care nu ne mai regăsim în țara noastră.

Este vorba despre o tânără familie, alcătuită din cei 2 adulți și cele 2 fete ale lor. Amândoi au servicii bune, stabile și bine retribuite, însă dorul de meleagurile proprii își face loc din ce în ce mai tare. Cei doi, ar dori chiar să revină definitiv, de aceea s-au gândit să ceară sfatul altor români. Postarea, nu numai că a aprins discuțiile, a reușit să realizeze peste 900 de comentarii. Dintre sutele de comentarii, mi-a atras atenția acesta: „deci, în concluzie Raiul ni-l facem singuri, dacă sunteți organizați foarte bine și aveți (sau va creați) un post de muncă cu venit stabil, nu aveți datorii, în țară se trăiește foarte bine!!!”.

Români în Germania

Au cerut sfatul comunității „Mutat la țară – Viața fără ceas!”, iar postarea a generat peste 800 de comentarii. „Suntem o familie tânără de 32 de ani și 29 ani, cu două fete de 3 ani și 1 an…am dori niște păreri. Suntem în Germania de 10 ani, avem servicii stabile de ani, putem spune că suntem acomodați, cunoaștem Germania cu bune și rele. Totuși, vrem să mai stăm 1 sau 2 ani și să ne întoarcem în România, unde avem o căsuță nouă în construcție la țară. Vrem să trăim restul vieții în liniște și fără negativele Germaniei. Așteptăm părerile voastre!”, este mesajul de pe grupul de Facebook „Mutați la țară – Viața fără ceas!”. Pentru cei interesați de acest grup, îl găsesc aici.

Dacă ți-a plăcut acest articol, citește unul și despre Ziua internațională a sărutului. Ca bonus, îți propun și acest articol despre cum Dragoș Pîslaru cere demisia a doi miniștri.

1 thought on “O familie de români din Germania vrea să revină în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *