O minoră riscă închisoarea și o maxi amendă

1
O minoră riscă închisoarea și o maxi amendă, O minoră riscă închisoarea, o turista risca o maxi amendă, o turista risca inchisoarea,

O minoră riscă închisoarea și o maxi amendă

O turistă, o minoră riscă închisoarea și o maxi amendă de 15.000 de euro deoarece și-a inscripționat două litere din numele său. Atenționare pentru românii ce vizitează Italia.

Atenție români în Italia

O turistă elvețiană în vârstă de 17 ani riscă închisoarea și o amendă de până la 15.000 de euro. Tânăra a fost reclamată pentru deteriorarea unor bunuri culturale după ce a fost filmată gravând litera inițială a numelui ei pe o bază a Colosseumului.

Infracțiunea de care este acuzata(articolul 518 din codul penal) se pedepseşte şi cu închisoare de la doi la cinci ani.

Gestul a fost imortalizat de un ghid turistic italian care a alertat supravegherea parcului arheologic Colosseum, care la rândul său i-a chemat pe carabinieri. Minora, aflată în vacanță cu familia în capitală, a fost reclamată după ce a fost dusă la sediul poliției din Piazza Venezia și va trebui să răspundă și pentru acuzația de încălcare a regulamentului poliției urbane, care prevede interdicția de defăimare, desenează, gravează sau compromite moștenirea artistică, istorică și monumentală a orașului.

Spune-ți părerea pe pagina de facebook. Citește un articol și despre O familie de români din Germania vrea să revină în România.

1 thought on “O minoră riscă închisoarea și o maxi amendă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *