O româncă îşi face casă într-un avion

1
O româncă îşi face casă într-un avion

O româncă îşi face casă într-un avion

Citeşte ştirea zilei: O româncă îşi face casă într-un avion. Citeşte cele mai ciudate ştiri online cu şi despre românii din diaspora.

 

O româncă pasionată de aeronave a cumpărat un avion pentru a-l transforma în casa visurilor.Tânăra stabilită în SUA a devenit celebră pe reţelele de socializare, după ce a început să publice videoclipuri în care arată cum îşi transformă avionul în locuinţă. Proiectul urmărește transformarea unei aeronave Ethiad Boeing 777-200 într-o casă locuibilă, scrie La Nacion.

Carla Cary s-a mutat în California alături de familie când avea doar cinci ani. Încă de când era mică avea dorinţa de a încerca tot felul de activităţi pentru a câştiga bani şi pentru a se specializa în diferite domenii. În prezent, românca vrea să transforme aeronava într-o casă de vacanţă pe care să o și închirieze.În 2020, românca şi soţul ei îşi căutau un loc pentru a-şi construi prima casă și au găsit spaţiul perfect pentru ei chiar în faţa aeroportului.„Terenul era plasat direct sub zona de decolare.

Pentru majoritatea oamenilor, acest loc ar fi complet nepotrivit, dar pentru mine, ca fană a avioanelor de-a lungul vieţii, a fost o încântare. Îmi amintesc că am vorbit cu vecinul meu după aceea și i-am spus cât de uimitor ar fi să trăiești acolo unde poți vedea avioanele în fiecare zi, singurul lucru mai bun ar fi să trăiești într-un avion (…) Stai puţin…”, a povestit Carla, amintindu-și când şi-a dat seama că ceea ce spusese urma să se transforme în realitate.

A căutat o aeronavă scoasă din funcţiune pe care să o cumpere.În 2021 a devenit posesoarea unui Ethiad Boeing 777-200. Au început planurile, remodelările şi investiţiile pentru pentru a realiza casa visurilor ei.Aeronava are 63,7 metri lungime.

„Voi transforma cea mai mare aeronavă comercială cu două motoare din lume în ceva proaspăt și nou. În loc să lăsăm acest avion să fie casat și distrus, îi vom da o nouă viață”, a afirmat ea într-unul dintre videoclipurile postate online. Va îndepărta scaunele pasagerilor, băile şi chiar o parte din cabină pentru a o face mai spaţioasă. Va renunța și la camera pe care echipajul o folosește în mod regulat pentru a se odihni, scrie observatornews.

Carla promite un tur complet, într-un videoclip, că odată ce va fi finalizată casa visurilor ei. De asemenea, românca este hotărâtă să o închirieze pentru cei care îşi doresc o vacanţă complet neobişnuită.

Citeşte şi desprehoroscopul lunii iulie 2023,

1 thought on “O româncă îşi face casă într-un avion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *